• Dr. Mihai Rascu
    Dr. Mihai Rascu
    Medic primar Ortopedie -Trautomatologie
  • Dr. Mihai Rascu
    Dr. Mihai Rascu
    Medic primar Ortopedie -Trautomatologie

Intrebari si raspunsuri

Doriti sa intrebati medicul?

Dr Mihai Rascu (2019-05-10 07:59:47)

Este o leziune importanta de menisc pentru care este necesara interventia chirurgicala.Va astept la consultatie pentru a examina clinic genunchiul.

Dr Mihai Rascu (2019-05-07 15:17:53)

Spitalizarea dureaza in medie 3 zile,perioada de recuperare pentru a putea urca scarile este de aproximativ 2-3 luni.Pretul unei interventii difera in functie de modelul protezei alese.Pentru informatii suplimentare puteti suna la 0724007238 Asistenta mea Elena

Dr Mihai Rascu (2019-05-02 08:21:56)

Durerile sunt probabil datorate tendinopatiei mecanismului extensor suprasolicitat de pozitia joasa a rotulei ( patela BAJA).As recomanda o perioada de recuperare medicala ( fizioterapie si kinetoterapie mecanism extensor pentru aproximativ o luna si 1/2).Daca dupa aceasta perioada durerile nu se amelioreaza , va astept la consultatie.

Bodeanu Ileana (2019-04-11 08:32:19)
Va multumim pentru raspunsuri Dl.Doctor. Acum ceva foarte important. Crezusem ca a scapat de problema cea mai grea, de aceea nu am ridicat-o in anteriorul mesaj catre dvs. Anume: Mama are contractii musculare dureroase noaptea in zona inghinala numai la piciorul operat si numai dupa externare. Nu a avut niciodata carcei sau crampe desi a inotat mult toata viata in mare.Muschiul i se contracta, apoi vine durerea, apoi se relaxeaza. Inainte de operatie nu a avut nici un fel de problema la bazin, solduri, nici dureri, nici coxartroxa, nimic (fractura a fost datorita unei cazaturi). Medicul care a operat-o a spus ca oasele erau f bune. Deasemeni atat radiografia postoperatorie cat si cea de 6 saptamani au iesit in regula.La indicatia doctorului a luat prima data midocalm si no spa, apoi milgamma n si maximag, apoi am mers la neurolog ca nici nu putea sa doarma de durere care i-a dat diazepam cate jumate de tableta timp de 2 saptamani. Cu diazepam i-a trecut, ulterior i l-a redus pentru o saptamana la un sfert de tableta, apoi i i-am oprit sperand ca s-au incheiat contractiile. Nu a avut vreo 3 zile apoi au reinceput. Apoi medicul ne-a sugerat sa incercat tratament cu gabaran, dar nu stiu ce sa fac...Nu i-am mai dat decat algocalmin fiola atunci cand se declanseaza durerile. Ce ma sfatuiti dl. doctor? Ar putea fi de la faptul ca a fost un timp imobila si apoi a solicitat mult piciorul operat ? Aceste contractii sunt dureroase si tare se chinuie saraca. Mai doresc sa va spun ca face recuperare acasa a mai facut si in luna martie 10 sedinte.