• Dr. Mihai Rascu
    Dr. Mihai Rascu
    Medic primar Ortopedie -Trautomatologie
  • Dr. Mihai Rascu
    Dr. Mihai Rascu
    Medic primar Ortopedie -Trautomatologie

Intrebari si raspunsuri

Doriti sa intrebati medicul?

Dr Mihai Rascu (2016-04-08 13:36:46)

Nu chistul osos este responsabil de durere, va astept pentru o examinare clinica a genunchiului impreuna cu imaginile RMN

Dr Mihai Rascu (2016-04-05 05:15:15)

Artroscopia este utila in stadiile incipiente ale leziunilor de cartilaj.Daca leziunile sunt avansate eficenta artroscopiei este mult redusa.Din descriere nu mi dau seama de gradul de degradare al cartilajului.

Dr Mihai Rascu (2016-03-26 14:45:48)

Capete femurale si acetabule cu forma normală, capul femural fiind bine acoperit de marginile acetabulare, spatii articulare cu grosime normală, suprafete articulare netede si congruente. Mi s-a recomandat brusc si fara explicatii artroplastia de sold la medici ortopezi specializati pe sold. Intrebarile mele referitoare la urgenta si necesitatea operatorilor,ce este cu acele chisturi, ce fel de chisturi, de ce au aparut, sunt necesare si alte investigatii, ce riscuri sunt daca nu ma operez, ce alte tratamente exista ca alternativa, au primit răspunsul "mergeti la alti ortopezi specializati pe artroscopie sold,va vor raspunde ei la aceste intrebari". Imi puteti va rog mult raspunde dvs.la acestea, eventual ce alte lucruri ar mai trebui sa stiu/ sa evit avand aceasta afectiune? Va multumesc din suflet! Puteti sa imi răspundeti dvs

Dr Mihai Rascu (2016-03-20 10:09:23)

Este indicata o perioada de 1 luna-1 luna 1/2 de recuperare medicala urmata de o noua reevaluare clinica privind instabilitatea genunchiului.

Dr Mihai Rascu (2016-03-19 18:18:31)

Nu poate sa faca infectie, este vorba despre deteriorarea montajului.Cel mai probabil este necesara revizia de proteza ( inlocuirea protezei deteriorate).